Приготуйте оригінальну закуску до святкового столу у вигляді ялинок
Закусок до новорічного столу є безліч, найпопулярніші з них – рулетики з лаваша, канапе, шпажки з різними начинками, закуски в тарталетках тощо. Авторка українського кулінарного блогу «Смачно та гарно вдома» розповіла, як приготувати закуску у вигляді новорічної ялинки.
На ютуб-каналі фудблогерка пояснила, що створити яскраву закуску за лічені хвилини – простіше простого, з цим завданням точно впорається новачок, – пише Апостроф.

Інгредієнти:
- 120 г консервованого тунця;
- 100 г крем-сиру;
- три варені яйця;
- 1 ст. л. майонезу;
- кріп і червона ікра для декору;
- 12 шт. крекера.
Приготування
Кріп дрібно нарізати. В окремій ємності змішати тунець, крем-сир, натерті на великій тертці яйця. Додати майонез та перемішати.

Поставити начинку в холодильник на кілька годин. Сформувати з маси кульки.
Викласти кожну кульку на крекер та виліпити корпус потрібної форми. Прикрасити ялиночки кропом. Смачного.
.gif)