<

Працівникам ТЦК на Волині дозволили стріляти на ураження, якщо є загроза життю

17:30 | 28.08.2024 / Новини / /
Перегляди
550
/ Коментарі відсутні

Працівникам ТЦК на Волині дозволили стріляти на ураження у випадку загрози життю.

У випадку загрози життю військовослужбовців – вони відкриватимуть вогонь на ураження. Про це повідомляє Волинський обласний ТЦК та СП.

Нагадаємо, що 27-го серпня вночі невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ОМТЦК. У результаті нападу був поранений старший солдат М., який зараз знаходиться на лікуванні у госпіталі.

Солдати роти охорони, які у цей час несли службу, відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці.

Як повідомляє Волинський ТЦК та СП у дописі, військовослужбовці, які вчора перебували на посту охорони – це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ОМТЦК. Всі вони — місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю із самого початку російського вторгнення, отримали поранення і були переведені на службу в тил.

“Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. І будьте впевнені — знайдуть”, – додали у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок