<

Планують прискорити процес перетину кордону: делегація Єврокомісії відвідала пункти пропуску, розташовані на Волині

19:14 | 26.06.2024 / Новини / , , /
Перегляди
313
/ Коментарі відсутні

25-26-го червня автомобільні та залізничні пункти пропуску, розташовані на Волині, відвідала з робочим візитом делегація Єврокомісії в рамках ініціативи «Україна – ЄС «Шляхи солідарності».

Про це інформує пресслужба Волинської митниці.

Керівниця делегації Сільвія Борковська розповіла, що основною метою цих поїздок було визначено спостереження за поточним потоком товарів і пасажирів для розробки низки заходів, що можуть прискорити та покращити процес перетину кордону. Вони будуть фінансуватися через Представництво ЄС в Україні. Серед пріоритетів нині – саме польський коридор ініціативи.

Особливе зацікавлення експертів у пункті пропуску «Ягодин» викликали нещодавно реалізований новаторський проєкт електронної черги, синхронізованої з автоматизованою системою зчитування номерних знаків, технологічні схеми пропуску вантажів, щодо яких виникають сумніви, проєкти планованої розбудови переходу.

Керівник Волинської митниці Андрій Чаборай поділився з консультантами ЄС пропозиціями на коротко та довгострокові перспективи та подякував за підтримку України у цей вирішальний для держави час.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Вересня, Неділя
28 Вересня, Субота