<

Після концерту Наді Дорофєєвої в Червонограді сталася стрілянина

23:41 | 15.09.2024 / Новини / /
Перегляди
797
/ Коментарі відсутні

У Червонограді на Львівщині 13-го вересня, після концерту співачки Наді Дорофєєвої, сталася бійка, а також чулися постріли. У мережі писали, що до цього причетна охорона артистки, однак вона сама це спростовує.

Про це Дорофєєва розповіла у своїх Instagram-історіях.

За її словами, власної охорони вона не має, однак охоронців замовляють організатори концерту, щоб захід відбувався безпечно.

Співачка додає, що стрілянина, відео якої потрапило в мережу, сталася через 40 хвилин після завершення виступу — тоді, коли вона з командою була в гримерці: 

«Подумали, може, нам здалося, але, на жаль, не здалося. Я сподіваюся, що відповідні люди, служби й організатори розберуться з цим питанням».

У мережі публікували відео, на якому видно натовп, а також чоловіка, який зробив кілька пострілів у повітря. Писали, що це нібито охорона Дорофєєвої побилася з фанатами і влаштувала стрілянину.

Місцеві Telegram-канали згодом теж уточнили з посиланням на свідків інциденту, що агресію після концерту проявила охорона організаторів, а не співачки. 13-го вересня, вона давала концерт на місцевому стадіоні «Шахтар».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Вересня, Середа