<

Підозрюваному у вбивстві Фаріон обрали запобіжний захід

20:01 | 26.07.2024 / Новини / /
Перегляди
281
/ Коментарі відсутні

26-го липня у Галицькому суді міста Львова обрали запобіжний захід для 18-річного мешканця Дніпра, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Це тримання під вартою без права внесення застави.

Про цеповідомляє Суспільне.

18-річному підозрюваному обрали запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави на 60 діб до 22-го вересня. Суддя на відкритому судовому засіданні оприлюднив його імʼя — це Вʼячеслав Зінченко. На триманні під вартою без права застави наполягали прокурори під час засідання.

Адвокат підозрюваного Ігор Сулима повідомив, що сторона захисту буде подавати апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу.

Під час засідання адвокат попросив суд про м’якший запобіжний захід, а саме — цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу захисту. Аргументував це тим, що “ще не проведена жодна експертиза, яка б ідентифікувала мого підзахисного з тою особою, яку бачила вся країна на фотознімках”.

Після засідання В’ячеслав Зінченко поспілкувався із журналістами. Він сказав, що “нічого з Іриною Фаріон не робив”. На більшість запитань, які стосуються справи підозрюваний не відповів.

Раніше юнаку повідомили про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота