<

Під час атаки рф на Україну у Польщу залетів «повітряний об’єкт»

16:44 | 26.08.2024 / Новини / , /
Перегляди
229
/ Коментарі відсутні

У польській армії заявили про порушення повітряного простору країни «повітряним об’єктом» під час атаки росії на України вранці 26-го серпня. У Збройних силах Польщі вважають, що, ймовірно, це був безпілотник. Його не збили «через погодні умови».

Про це сказав командувач Збройних сил генерал Мацей Кліш, якого цитує RMF24, пише Суспільне.

Об’єкт помітили щонайменше три радіолокаційні станції. Він залетів у Польщу о 6:43 з напрямку Червонограда на Львівщині. Це місто вже кілька разів зазнавало обстрілів з російського боку через розташовану там електростанцію.

Пошуки об’єкта з України ще тривають, додав генерал Кліщ. Армія запевнила, що це не ракета, а “ймовірно, безпілотний літальний апарат”.

Мацей Кліщ також запевнив, що об’єкт був під повним контролем і спостереженням польської армії. Його були готові збити. Оперативний командувач контактував стосовно цього з міністром національної оборони Владиславом Косіняком-Камишем і з начальником Генерального штабу Війська Польського генералом Вєславом Кукулою.

Нагадаємо, польські Збройні сили вранці 26-го серпня підняли в повітря літаки через російську атаку на Україну. У Польщі попередили жителів про можливий шум і запевнили, що армія робить усе для безпеки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Вересня, П’ятниця