<

[ОНОВЛЕНО] Росіяни вдарили по багатоповерхівці в Харкові: є поранені, серед них діти

16:41 | 15.09.2024 / Новини / /
Перегляди
171
/ Коментарі відсутні

15-го вересня в обідню пору російські війська поцілили по багатоповерховому житловому будинку в Харкові. У місті понад два 40 поранених.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський. Він зазначив, що внаслідок удару авіабомбами між 9-м та 12-м поверхами будинку — пожежа й завали. Рятувальна операція триває.

«Світ має допомогти захисту від російської військової авіації, від десятків керованих авіабомб, які щодня забирають життя українців. Цей терор може бути зупинений. Але щоб зупинити терор, потрібно зупинити страх перед сильними рішеннями, які об’єктивно потрібні. Цю війну може завершити справедливо тільки рішучість. Саме рішучість найбільш ефективно убезпечує від терору», — наголосив глава держави. 

О 15:18 місцева влада оголосила, що окупанти завдають ударів по Харкову. За даними Повітряних сил ЗСУ, росіяни запускали в бік області керовані авіаційні бомби. 

Оновлено. Станом на 16:57 стало відомо, що кількість поранених зросла до 35, серед них 35 дітей. Про це повідомив мер Терехов.

Станом на 18:33 повідомили, що кількість постраждалих зросла до 41. Серед них четверо дітей, найменшій дитині – один рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Вересня, Середа