<

Олександру Усику наклали чотири шви та робили рентген через підозру перелому: стан українця після перемоги над Ф’юрі

17:42 | 19.05.2024 / Новини / /
Перегляди
286
/ Коментарі відсутні

37-річний боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. У поєдинку за це звання він здолав британця Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів. Для Ф’юрі – це перша поразка у професійний кар’єрі, тоді як Усик залишився непереможним.

Підтвердження перелому щелепи немає станом на зараз. Про це пише Суспільне.

Упродовж усього бою Олександр наніс 170 точних ударів по супернику, а Тайсон – 157. У пізніх раундах обличчя британця було розбитим, а ще з середини бою Кармен Усика працював над розсіченням брови українця.

Після поєдинку Олександр Усик не одразу з’явився на пресконференцію. Як повідомив Тайсон Ф’юрі, в українця є підозра на перелом щелепи, тому він поїхав у лікарню.

Промоутер Усика, Олександр Красюк, підтвердив інформацію, що чемпіон поїхав у лікарню за рекомендацією лікаря для кількох ренгтенів. Про це він заявив на пресконференції, куди прийшов замість Усика. Однак, за словами Красюка, мова не йшла про підозру на перелом щелепи, а занепокоєння стосувалося однієї з давніх травм Усика.

Трохи пізніше Олександр Усик прибув на пресконференцію, але оновлень щодо стану свого здоров’я не давав.

Уже після завершення вечора боксу журналіст ESPN Марк Коппінжер надав оновлену інформацію про стан абсолютного чемпіона світу, не підтвердивши інформацію про зламану щелепу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Червня, Понеділок