<

Оголосили дату реваншу між Усиком та Ф’юрі

20:40 | 29.05.2024 / Новини / /
Перегляди
191
/ Коментарі відсутні

У травні українець здолав британця на шляху до абсолютного чемпіонства в надважкій вазі. Другий бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за чемпіонство світу в гевівейті планується провести 21 грудня.

Про це оголосив голова саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейх, пише Суспільне Спорт.

Боксери зустрічатимуться вдруге цього року, після перемоги Усика роздільним рішенням суддів 18 травня. Українець завдав Ф’юрі першої поразки в кар’єрі та об’єднав чотири чемпіонських титули в надважкій вазі — вперше в історії дивізіону.

Реванш між боксерами було погоджено заздалегідь — його активацію напередодні підтвердив промоутер британця Боб Арум. Суперники знову зустрінуться в саудівському Ер-Ріяді, де проходив перший поєдинок Усик — Ф’юрі.

У травні Усик претендував на дострокову перемогу над Ф’юрі — був близький до нокауту в дев’ятому раунді, проте рефері почав відраховувати нокдаун британця і дав йому час на відновлення. Красюк після бою заявив про “вкрадений нокаут” з боку офіційних осіб поєдинку.

Усик — Ф’юрі 2: що відомо про бій-реванш?

  • Наразі невідомо, чи відстоюватиме Усик у грудні звання абсолютного чемпіона. Для цього українцеві необхідно отримати виняток від Міжнародної федерації боксу (IBF), яка вимагає від Олександра провести обов’язковий захист титулу.
  • Промоутер Олександр Красюк вже повідомив про намір подавати запит щодо відтермінування обов’язкового захисту. Якщо його задовольнять, бій Усик — Ф’юрі 2 знову визначатиме володаря всіх чотирьох основних поясів у гевівейті.
  • У реванші Усик претендуватиме на свою 23-тю професійну перемогу поспіль. Зокрема, шість поєдинків поспіль українець виграв у гевівейті, де також двічі здолав чемпіона світу Ентоні Джошуа в боях за титули IBF, WBA та WBO.
  • Два поєдинки за календарний рік Олександр запланував уперше з 2018-го. Тоді за шість місяців він здобув дві перемоги в першій важкій вазі: здолав Майріса Брієдіса та виграв фінал Світової суперсерії боксу проти Мурата Гассієва.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Червня, Понеділок