<

Їздив вночі під наркотиками і пропонував патрульним хабаря: житель Нововолинська заплатить 17 тисяч штрафу

17:34 | 27.09.2024 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
283
/ Коментарі відсутні

Жителя Нововолинська зловили у комендантську годину, коли він їздив у стані наркотичного сп’яніння. Чоловік намагався дати поліцейським хабаря, однак отримав кримінальну справу і 17 тисяч гривень штрафу.

Інцидент стався опівночі 1-го березня у Нововолинську. Чоловік керував автомобілем Peugeot Expert під час комендантської години. На вулиці Генерала Шухевича його зупинили поліцейські, щоб перевірити документи. Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Водій не надав посвідку, що дає право перебувати на вулиці та керувати транспортним засобом у комендантську годину. Також патрульні запідозрили, що чоловік керував авто в стані наркотичного сп’яніння і запропонували йому пройти огляд у медзакладі.

Уже в салоні патрульної машини водій дав поліцейським гроші, щоб ті не фіксували скоєні правопорушення, – 100 євро та дві тисячі гривень.

Відтак проти чоловіка відкрили кримінальне правопорушення за ч.1 ст.369 КК України, тобто надання службовій особі неправомірної вигоди.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Як пояснив, працівники поліції зупинили, бо не ввімкнув правий покажчик повороту, з’їжджаючи з кільця. Після того, як запідозрили що він керує транспортом «під наркотиками», намагався дати по 50 євро та 1000 гривень кожному правоохоронцю, залишивши кошти в службовому авто. Керманич запевнив, що більше такого не повториться.

Суд визнав водія винним і оштрафував його на 17 тисяч гривень. Конфісковані 100 євро та дві тисячі гривень передадуть на потреби Збройних сил України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця