<

Виділити 11,6 млн на реабілітацію: депутати Нововолинська звернулися до Шмигаля

14:09 | 26.07.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
836
/ Коментарі відсутні

25-го липня на сесії Нововолинської міської ради депутати звернулися до Премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля щодо виділення коштів для облаштування в міській лікарні оновленого реабілітаційного відділення.

Звернення озвучив депутат Валерій Мних.

Планується відновити й осучаснити реабілітаційні зали та палати відділення фізичної та реабілітаційної медицини закладу, забезпечити пацієнтам комфортні й зручні умови перебування на реабілітації.

«У відділенні фізичної та реабілітаційної медицини надається доступна та якісна реабілітаційна допомога пацієнтам з інвалідністю та іншим особам з обмеженнями повсякденного функціонування. Особлива увага приділяється пораненим військовослужбовцям – нашим Воїнам, Захисникам України. 

Однак приміщення закладу, в яких забезпечуються реабілітаційні процедури, – застарілі й потребують капітального ремонту. Будівля лікарні, де розміщене відділенні фізичної те реабілітаційної медицини, побудована ще в 60-х роках минулого століття за радянськими зразками і не відповідає вимогам сучасності.

Для часткового оновлення зазначених реабілітаційних приміщень, за спонсорські благодійні кошти розроблено проєктну документацію на виконання будівельних робіт, загальною кошторисною вартістю 11 683 128 грн.

На жаль, через скорочення надходжень та збільшення видатків, в бюджеті Нововолинської громади не вистачає коштів на проведення затребуваного капітального ремонту. Такі фінансові витрати також є непосильними безпосередньо для самого комунального закладу».

Тож депутати просять виділити 11 683 128 грн на реалізацію проєкту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота