<

«Воля сильніша за тіло»: нововолинці взяли участь у національному відборі змагань з адаптивних видів спорту «Ігри Нескорених»

20:11 | 6.06.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
282
/ Коментарі відсутні

З 30-го травня по 2-го червня у Києві проходив національний відбір до національної збірної України на Ігри Нескорених 2025, де 329 поранених військовослужбовців та ветеранів змагалися у 9 адаптивних видах спорту, щоб представити Україну на міжнародних змаганнях у Канаді.

18 волинян взяли участь у національних змаганнях, серед них двоє з Нововолинської громади – Михайло Соколян та Сергій Гордієвич, повідомляє Нововолинськ Спорт.

Цьогоріч на Іграх були представлені такі види спорту як стрільба з лука, легка атлетика: біг, стрибки в довжину, штовхання ядра, метання диска, веслування на тренажерах, паверліфтинг, волейбол сидячи, плавання, велоспорт, настільний теніс, баскетбол на кріслах колісних та регбі на кріслах колісних. Кожен спортсмен випробовував свої сили щонайменше у трьох видах спорту.

Михайло Соколян вибрав велоспорт, де посів 3 місце. 5 кілометрів здолав за 9.06 хв. А у веслуванні на тренажерах із результатом 1167 метрів за 4 хвилини здобув 5 місце. А також спробував свої сили у волейболі сидячи.

Участь у настільному тенісі та стрільбі з лука взяв Сергій Гордієвич. В настільному тенісі серед користувачів крісел колісних він посів перше місце.

Після завершення змагань серед всіх учасників відберуть 35 людей, які увійдуть до складу Національної збірної та представлять Україну вже на міжнародних Іграх Нескорених в Канаді у 2025 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа
25 Червня, Вівторок