<

У Нововолинську відбулась зустріч з представниками батальйону «Любарт» бригади АЗОВ

11:16 | 17.08.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
2753
/ Коментарі відсутні

16-го серпня відбулась зустріч з 5-тим батальйоном бригади АЗОВ в місті Нововолинськ. На зустрічі представники батальйону Любарт розповіли про роботу БПЛА різних видів, РЕБ та РЕР у зоні бойових дій.

На зустрічі з мешканцями Нововолинська військові з позивними «Семпай»,«Буря» і «Мухомор» розповіли присутнім про особливості роботи батальйону, застосування БПЛА та презентували дрони, що допомагають «Любарту» ефективно виконувати бойові завдання та нищити ворога.

Також представники Любарту розповіли про наявні вакантні посади в РУБпАК батальйону, процедуру вступу та проведення навчання в 5-му батальйоні бригади АЗОВ.

«Ми у пошуку людей, які можуть брати на себе відповідальність задля збереження людських життів», – зазначив захисник на заході.

Батальйон «Любарт» починає набір людей у роту безпілотних систем, які мати б бажання навчитись на оператора дронів різних типів. Також у батальйоні є потреба у піхотинцях, водіях, медиків, кухарях та інше.

Зазначимо, зустріч з представниками з «Любартом» відбудеться й у інших містах – Ковель та Рівне. Кількість місць на заходи обмежена.

Бажаючі приєднатися до лав 3-ої штурмової бригали Азову, можуть звертатися за номерами:

066 644 43 08
azov.org.ua




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок