<

У Нововолинську стартував проєкт «Ветеран Хаб»

12:42 | 18.06.2024 / Нововолинськ /
Перегляди
433
/ Коментарі відсутні

У пʼятницю, 14-го червня, у громадському просторі центральної міської бібліотеки відбулася перша зустріч у рамках реалізації проєкту «Соціально-психологічна підтримка та реінтеграція ветеранів та членів їх сімей».

У заході взяли участь ветерани антитерористичної операції та повномасштабного вторгнення, їхні близькі, представники місцевої влади, керівники громадських організацій, комунальних установ.

Відзначимо, що даний проєкт реалізується у рамках програми «Громадянська стійкість» на базі громадської організації «Нововолинська спілка ветеранів АТО» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у партнерстві з Нововолинською міською радою та ГО «Незламні нововолинці». Грантові кошти будуть використані на психологічну, інформаційну підтримку, групові тренінги з психологом та проведення воркшопів за участі фахівців. Також заплановано туристичні поїздки для ветеранів, військовослужбовців і їхніх сімей для оздоровлення та відпочинку.

Перед початком презентації присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв.

З вітальним словом звернулися до учасників заходу міський голова Борис Карпус і депутат обласної ради Андрій Бокоч.

Начальниця відділу проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Нововолинської міської ради Тетяна Кратюк ознайомила з метою та заходами проєкту.

Більш детально про заплановані оздоровчі поїздки розповів керівник проєкту та ГО «Незламні нововолинці» Володимир Демчук.

Про послуги для військових, ветеранів і членів їх сімей, що надають в Центрі надання адміністративних послуг сервіс «Ветеран» говорила начальниця ЦНАП Алла Ковальчук.

У рамках проєкту працюватиме психолог Ганна Зінчук.

Ветеранам, які взяли участь у презентації, надали реєстраційні форми та контакти для бронювання місць в оздоровчих поїздках. Такі зустрічі будуть відбуватися і надалі, щоб кожен ветеран і ветеранка, їхні сім’ї були охоплені увагою та необхідною підтримкою.

Проєкт реалізується за підтримки Міжнародний фонд “Відродження” у партнерстві ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО» з ГО «Незламні нововолинці» та Нововолинська міська рада. Матеріали проєкту представляють позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа