<

У Нововолинську біля лікарні встановили нові знаки: як тепер правильно паркуватися

20:11 | 11.06.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
2451
/ 1 коментар

У Нововолинську на проспекті Перемоги встановили нові дорожні знаки.

Це знаки 5.43 «Зона стоянки» та 5.44 «Кінець зони стоянки». Вони позначають початок та кінець зони, де дозволено стоянку за умов, що зазначаються на додаткових табличках. Під знаками встановили табличку 7.6.1, яка вказує, що всі транспортні засоби повинні бути поставлені на стоянку на проїзній частині ВЗДОВЖ тротуару.

Тобто, на усьому проміжку (окрім пішохідних переходів) від вулиці Стуса до вулиці Небесної Сотні з лівого боку дороги потрібно паркуватися вздовж бордюру. Виходить, що це стосується і заїзних карманів біля магазину «Стовпинські ковбаси» та універмагу «Чайка». Тепер треба ставати не «ялиночкою», а паралельно бордюру.

Відповідно і вільного місця стане набагато менше, якщо раніше можна було припаркувати чотири авто, то паралельно – тільки одне.

Муніципальна варта залишає водіям поки попередження про порушення ПДР.

Місце дуже жваве, поряд лікарня, пологовий, ПМСД, магазини, там і «ялиночкою» в будній день немає як стати, а що вже говорити про нові правила.

А ще, коли хтось стає паралельно, то його з двох боків блокують інші авто, які стають «ялиночкою».

Вулиця ж з одностороннім рухом, навіщо так ускладнювати життя водіям. Варто було зобовʼязати облаштувати заїзний карман магазин «АТБ», ТЦ «Юджин». Тоді б і місця на дорозі було достатньо, коли, наприклад, зупиняється маршрутка на зупинці.




один коментар
  1. ну як завжди – все для блага і комфорту пересічного громадянина, вибрали мера і виконком, далі крутіться, як хочете……слава сапогізму, який в нововолинську буде жити вічно, головою думати так і не треба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота