<

У Нововолинську підписали Меморандум із Фондом енергоефективності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 30.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську 29-го січня підписали Меморандум із Фондом енергоефективності. Презентацію та обговорення програми підтримки енергоефективності в багатоквартирних будинках «Енергодім» провела Директор Фонду Юлія Головатюк-Унгуряну.

Основною метою угоди є економія споживання енергоресурсів і витрат на комунальні послуги ОСББ, підвищення рівня комфорту і умов проживання в багатоквартирних будинках, – йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Нині у Нововолинську функціонує 200 ОСББ. Загальна площа будинків, які вони обслуговують становить 372,3 тисячі квадратних метрів, що складає 47,1 відсотка від загальної площі багатоквартирного житлового фонду міста.

Директор Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну розповіла керівникам ОСББ та їхнім представникам про переваги співпраці з фондом.

«Підтримка Фонду полягає у наданні грантів та запровадження комплексних технічних рішень з енергоефективності будівель з врахуванням кращих європейських практик. В результаті їх реалізації співвласники таких будівель зможуть не лише заощаджувати кошти на комунальних послугах, а й підвищити рівень комфорту і якість свого життя. Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів Держбюджету України, фінансової підтримки ЄС та уряду Німеччини», – сказала Юлія Головатюк-Унгуряну. 

Вона розповіла про основні етапи участі в Програмі «Енергодім» та про кращі енергоефективні практики.

Нагадаємо, 28-го січня Меморандум із Фондом енергоефективності підписали у Володимирі-Волинському.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота