<

Відкрили тренажерний зал для ветеранів та молоді у Благодатному

16:10 | 5.09.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
319
/ Коментарі відсутні

У селищі Благодатне, що поблизу Нововолинська, в укритті навчального закладу відкрили тренажерний зал для відновлення фізичного та психологічного здоров’я ветеранів та для спортивних занять учнів ліцею.

Відкриття тренажерного залу «GYM в укритті» відбулось 2-го вересня, для відвідувачів організували благодійний ярмарок. Як розповів БУГу керівник проєкту та голова ГО «Молодіжна Ініціатива» Олександр Топорівський, на заході з нагоди відкриття спортивного простору вдалось зібрати понад 13 тис. гривень на розвиток даної ініціативи.

Ідея проєкту «GYM в укритті» полягає у створенні спільноти ветеранів, де колишні військові зможуть отримати психологічну підтримку від фахівців Центру життєстійкості Нововолинської громади, займатися фізичним здоров’ям та об’єднаються з учнями ліцею у велику спортивну спільноту.

До створення проєкту долучились благодійний фонд «Карітас Волинь», активна молодь Благодатного та Нововолинська міська рада. Як зазначають на сторінці Нововолинської міськради, з бюджету громади виділили 32 тис. гривень на встановлення системи рекуперації повітря.

Олександр Топорівський зазначив, що тренажерний зал для ветеранів та молоді «GYM в укритті» також планують відкрити у місті Нововолинськ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок