<

Інші розділи

Рецепти БУГу: шоколадне печиво від Оксани Миронюк з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 1.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2193
/ коментарі 3

Нововолинянка Оксана Миронюк поділилась своїм рецептом мармурового шоколадного печива, яке надзвичайно швидке у приготуванні та не потребує особливих кулінарних навичок.

Сьогодні, 1-го червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Тож, матусі, залучайте до приготування печива дітей та проводьте час разом ще веселіше, а головне смачніше.

Як приготувати шоколадне печиво вдома

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 72% – 100 г.
  • Цукор – 160 г.
  • Ванільний цукор – 10 г.
  • Трішки солі.
  • Какао – 50 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 150 г.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Для декору – цукрова пудра.
  1. Масло кімнатної температури розтерти з цукром, ванільним цукром і сіллю.
  2. Додати какао, перемішати. Додати яйця і знов перемішати.
  3. Розпушувач з борошном просіяти частинами і все змішуємо в однорідну масу.
  4. Поставити в морозилку на годину. Або в холодильник на 4 години чи більше, навіть на добу, аби воно затвердло і тримало форму.
  5. Формуємо кульки (як великий волоський горіх) і щедро обвалюємо в цукровій пудрі. Кладемо на пергамент, щоб була відстань між ними.
  6. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180° – 15-20 хв.

Входить близько 14 шт.

Примітка: як спечеться – зачекати доки печиво трішки охолоне, а тоді знімати з деко, бо воно дуже ніжне! Печиво виходить хрумке зверху, та м’яке всередині.

Більше рецептів дивіться на інстаграм-сторінці Оксани.




коментарів: 3
  1. Оксанко, де можна поласувати твоїм виробом? Бо я з випічкою не дружу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Листопада, П’ятниця

Sinoptik - logo

Погода на найближчий час