Рецепти БУГу: шоколадне печиво від Оксани Миронюк з Нововолинська
Нововолинянка Оксана Миронюк поділилась своїм рецептом мармурового шоколадного печива, яке надзвичайно швидке у приготуванні та не потребує особливих кулінарних навичок.
Сьогодні, 1-го червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Тож, матусі, залучайте до приготування печива дітей та проводьте час разом ще веселіше, а головне смачніше.
Як приготувати шоколадне печиво вдома
Інгредієнти:
- Масло вершкове 72% – 100 г.
- Цукор – 160 г.
- Ванільний цукор – 10 г.
- Трішки солі.
- Какао – 50 г.
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 150 г.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Для декору – цукрова пудра.
- Масло кімнатної температури розтерти з цукром, ванільним цукром і сіллю.
- Додати какао, перемішати. Додати яйця і знов перемішати.
- Розпушувач з борошном просіяти частинами і все змішуємо в однорідну масу.
- Поставити в морозилку на годину. Або в холодильник на 4 години чи більше, навіть на добу, аби воно затвердло і тримало форму.
- Формуємо кульки (як великий волоський горіх) і щедро обвалюємо в цукровій пудрі. Кладемо на пергамент, щоб була відстань між ними.
- Випікати в розігрітій духовці при температурі 180° – 15-20 хв.
Входить близько 14 шт.
Примітка: як спечеться – зачекати доки печиво трішки охолоне, а тоді знімати з деко, бо воно дуже ніжне! Печиво виходить хрумке зверху, та м’яке всередині.
Більше рецептів дивіться на інстаграм-сторінці Оксани.
☺️ дякую!
Готуйте і діліться ❤️
Оооо це не печиво-це щось!!!!
ДУЖЕ СМАЧНЕ!!!
Оксанко, де можна поласувати твоїм виробом? Бо я з випічкою не дружу