Відкриття спричинило справжній аншлаг: у Ковелі запрацював перший «МакДональдз»
У Ковелі на вулиці Варшавській, 50 Б відкрився перший у місті ресторан «МакДональдз». Це 19-й новий заклад мережі, відкритий в країні з початку повномасштабного вторгнення, та 107-й, що працює в Україні загалом, на Волині — другий.
Журналісти БУГу відвідали відомий заклад та поспілкувались із операційним директором Дмитром Корбутом. «МакДональдз» у Ковелі відвідують й мешканці нашого району, адже він розташований усього за 50 км від міста Володимир.
Завдяки розташуванню на міжнародному автошляху М07, новий ресторан зручний й для туристів з інших регіонів, які люблять подорожувати Україною або й тим, які їхатимуть за кордон.
Ресторан у Ковелі працює з 7:00 до 23:00, для автомобілістів відкриті дві лінії «МакДрайву» – із 5:00 до 23:30. Зазначимо, що для зручності та швидкого обслуговування в закладі доступне безконтактне замовлення на терміналах самообслуговування, про роботу якого розповіла експерт з гостинності Христина Татарин в сюжеті БУГу:
Як розповів операційний директор Дмитро Корбут, від початку ідеї відкриття ще одного «МакДональдзу» в Волинській області до реалізації минуло 1,5 року. Сам процес будівництва ресторану тривав вісім місяців.
“Це максимально технологічний та інноваційний ресторан, який відкривається востаннє у 2024-му році в Україні. Тут наявні усі останні новинки, які провадженні в закладах – термінали самообслуговування, експерт з гостинності, меню борди на Мак-Драйві та інше”, – додав Дмитро Корбут.
Журналісти БУГу також поцікавились в операційного директора «МакДональдзу» про відкриття бізнесу в інших містах Волинської області, зокрема, чи планують відкрити МакДональдз у Володимирі та Нововолинську.
“Розвитком «МакДональдзу» займається відповідне відділення компанії, кожен підприємець, який має бажання та готовий інвестувати, може звернутись в головний офіс. Фактично, якщо є гарна пропозиція та локація, власником якої є підприємець, тоді компанія виділяє працівника, який аналізує та займається проєктом”, – відповів Дмитро Корбут.
Дмитро Корбут
Витрати на реалізацію проєкту з відкриття закладу франшизи залежить від багатьох факторів. Дмитро Корбут додає, що фінансовими питаннями компанія займається самостійно або з підприємцями-партнерами.
“Зараз у нас є побудований план щодо розвитку компанії в Україні, якщо говорити про найближче майбутнє — ми розглядаємо Волинську область. Розглядаємо місто Луцьк, зокрема, трасу Варшава-Київ для подальших відкриттів”, – зазначив операційний директор.