<

Оригінальне гендер-паті: сімʼя рятувальників з Нововолинська на роботі дізналася стать майбутньої дитини

23:16 | 23.09.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
2584
/ 1 коментар

Сім’я рятувальників Сергія та Олени Шуби з Нововолинська, щоби дізнатися стать майбутньої дитини, провели гендер-паті в пожежно-рятуваній частині.

Про це інформують на фейсбук-сторінці ДСНС Волині.

Сергій – начальник 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська, Олена – начальник сектору цивільного захисту Володимирського районного управління ДСНС Волині, вже понад дев`ять років працюють у ДСНС Волині.

Надзвичайна родина, де зростає півторарічна дівчинка, дасть Бог, уже через декілька місяців подарує світу ще й маленького українця.

Щасливі батьки захотіли дізнатися стать очікуваної другої дитини у «звичній обстановці» — на роботі, тому їх колеги охоче допомогли здійснити цю забаганку.

Вогнеборці підійшли до справи з фантазією і заздалегідь в пожежній автоцистерні пофарбували воду в колір, який асоціюється з народженням дитини чоловічої статі.

Дійство відбулось 22-го вересня: тато натиснув важіль пожежного ствола, з якого вирвався водяний струмінь синього кольору.

“Нововолинська родина рятувальників має власний рецепт родинного щастя: до улюбленої роботи додати тепло рідних людей, трішки хорошого настрою, дрібку натхнення та обов`язково завжди триматися разом, бо сім’я – це головне! А ще – любити один одного і цінувати кожну мить, бо вона неповторна.

Народитися під час війни – це наче співати гімн життю. Тож ми щиро віримо, що його рік народження буде й роком української Перемоги!” – йдеться у повідомленні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер