<

Команда Університету вільного часу з Нововолинська завоювала шість медалей на літній Сеньйоріаді

18:45 | 22.08.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1490
/ Коментарі відсутні

21 серпня у Луцьку відбувся VII Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я». Нововолинськ представили слухачі Університету вільного часу спільно з радницею міського голови Катериною Варвус.

На змагання приїхали 20 команд з різних міст України: Дніпро, Полтава, Суми, Львів, Ірпінь та інші, повідомляють на сайті міста.

Організувала спортивний фестиваль громадська організація Центр освіти «Університет третього віку». Учасники Сеньйоріади змагалися в 11 видах спорту: змагання із легкої атлетики — біг на 60 м, 500 м, метання ядра, змагання із настільного тенісу, інтелектуальні змагання із шашок і шахів.

Команда нововолинців показала високі результати та гідно представила свою громаду. Учасники повернулися додому з шістьма нагородами. Дві золоті медалі вибороли Катерина Григор’єва (біг на 60 метрів) і Валентина Петрощук (корнхол). Срібну відзнаку завоювала Катерина Григор’єва (штовхання ядра) і Лариса Вознюк дві срібні медалі у бігу на 60 і на 500 метрів. Лариса Вознюк також отримала бронзову нагороду у категорії «Універсальний спортсмен».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок