<

Фото дня: у Поромівському лісі люди влаштували «сміттєзвалище»

18:00 | 14.10.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
167
/ Коментарі відсутні

Грибний сезон в Поромівській громаді у розпалі, погода сприяє не лише «тихому полюванню», а й відпочинку людей на природі від буденних справ. Та, на жаль, не усі волиняни дбають про природу.

У лісі Поромівської громади облаштовані невеликі зони для відпочинку — столики та бесідки, де мають можливість перепочити всі, хто приїздить на природу. Люди, не цінуючи працю інших, утворюють стихійні сміттєзвалища просто під деревами.

Нагадаємо, журналісти інтернет-видання «БУГ» відвідали ліс поблизу Поромова, аби розповісти читачам про лісові «дарунки», які можна знайти поблизу Нововолинська. На жаль, репортаж не «без негативу».

Набіги відпочивальників щороку закінчуються великими збитками для навколишнього середовища. Поблизу бесідок люди влаштували стихійні сміттєзвалища, поміж дерев лежать гори пластику, порожніх пляшок та обгорток.

Поважне, бережливе ставлення до природи – одне з правил поведінки цивілізованої й культурної людини. Закликаємо не засмічувати ліс, використані пластикові пакети, пляшки, скляний та одноразовий посуд забирайте із собою та викиньте у смітник. 




коментарів: 0
  1. свої, рідненькі свині в людській подобі. Нікого зі сторони не потрібно – самі все загадять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Жовтня, Понеділок