Для діток провели майстер-клас з приготування бургерів у Нововолинській благодійній їдальні
18-го травня для діток з інвалідністю та малечі з внутрішньопереміщених родин провели майстер-клас по кулінарії у приміщенні Нововолинської благодійної їдальні «Карітас-Волинь».
Волонтери навчали маленьких кухарів готувати популярну серед молоді страву – бургер. Основні інгредієнти, а саме котлети та соус, готував колектив Благодійної їдальні.
Дітки ж формували готову страву, на нижні половинки булочок клали котлету, додавали натуральний томатний соус, зверху викладали зелень та мариновані огірки.
Кухар «Благодійної їдальні» Людмила Бігун та педагог проєкту «Підтримка дітей та молоді з інвалідністю у п’яти локаціях України» Тетяна Процик розповіли про історію страви та допомогти малечі у приготуванні.
Нагадаємо, у приміщенні «Благодійної їдальні» готують близько 500 обідів на день. Для нужденних та гостів міста, які покинули свої домівки.
На захід завітали діти віком від 4-х до 14-ти років. Пропонуємо переглянути світлини з проведення смачного майстер-класу від БУГу: