<

Чоловік, який тричі пропонував хабар правоохоронцям у Нововолинську, сплатить понад 17 тис. гривень штрафу

18:04 | 16.09.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1623
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську на регульованому перехресті траси Р-15 водій вантажівки «Scania» порушив правила дорожнього руху та після зупинки на вимогу працівників поліції, тричі пропонував інспектору хабар. Суд призначив чоловіку покарання у виді штрафу в розмір 17 тис. гривень.

Згідно з постановою Нововолинського міського суду, 31-го березня 2024 року близько 00:21 водій вантажівки з причепом на перехресті з вулицею Шахтарською, проїхав на заборонний сигнал світлофора. Його зупинили поліцейські за порушення ПДР.

На вимогу працівників поліції пред`явити посвідчення водія, чоловік передав патрульному документи та намагався дати хабар, на що отримав відмову та був попереджений про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 369 КК України.

Після відмови водій, перебуваючи біля припаркованого на узбіччі авто, знову запропонував поліцейським хабар. Через декілька хвилин на задньому сидінні службового автомобіля чоловік уже втретє повторив свою спробу та запропонував 50 євро неправомірної вигоди, на що повторно отримав відмову.

На судовому засіданні порушник свою вину визнав повністю та щиро розкаявся.

Нововолинський міський суд ухвалив рішення визнати чоловіка винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 17 тис. гривень.

Речові доказ, грошову купюру номіналом 50 євро, конфіскувати в дохід держави.

Фото на головній – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер
18 Вересня, Середа