<

Нардеп Копитін потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса: у нього переломи, травми та струс мозку

03:33 | 30.08.2024 / Новини / , /
Перегляди
233
/ 1 коментар

Автомобіль з народним депутатом від «Слуги народу» Ігорем Копитіним пізно ввечері 28-го серпня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса. Депутата шпиталізували разом із його водієм, який також травмувався під час автотрощі.

Внаслідок ДТП Копитін отримав переломи кісток, струс мозку, закриту черепно-мозкову та інші травми. ДТП сталася 28-го серпня, о 23:31 у місті Біла Церква на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса в напрямку Києва. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Зазначається, що автівка Toyota Land Cruiser Prado з номерним знаком КА3573МС наїхала на бетонну перешкоду. У цей час нардеп Копитін сидів на пасажирському сидінні. Він отримав закриту травму грудної клітини, закриту травму живота, закритий перелом кісток передпліччя правої верхньої кінцівки. Його шпиталізували до Білоцерківської міської лікарні №2.

Водій авто теж потрапив до тієї ж лікарні з чисельними травмами. Зокрема, у нього виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом хребта поперекового відділу.

Дана подія зареєстрована до ЖЄО № 33299 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області.

Що відомо про Ігоря Копитіна

Ігор Копитін у 2019 році був обраний народним депутатом Верховної Ради 9 скликання від партії “Слуга Народу” за виборчим округом №129 (Миколаївська область) як безпартійний. Член однойменної фракції. Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.нард

Також він є членом Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю. За його словами, він працював над визволенням із російського полону 215 українських воїнів, серед яких були Азовці, морпіхи та іноземні добровольці, засуджені.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок