<

Над Україною збили майже всі «шахеди», які росія запустила вночі

10:02 | 4.07.2024 / Новини / , /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 4-го липня українська протиповітряна оборона знищила 21 із 22 ударних дронів типу Shahed, які росіяни запустили по Україні.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, пише Громадське.

Усі безпілотники запускали з території Курської області у рф. Збиття безпілотників фіксували в межах Київської, Чернігівської, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Раніше в Київській міській військовій адміністрації розповідали, що жоден із дронів не долетів до столиці — їх усі знищили на підступах.

Тим часом на Чернігівщині російський дрон влучив в один з обʼєктів області, повідомив голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус. Через це без електропостачання залишилися 5963 споживачі.

На Дніпропетровщині сили ППО вночі знищили 2 «шахеди». росіяни били по Нікопольщині, де поранена 68-річна жінка та пошкоджена інфраструктура.

Крім того, постраждала людина є і в Житомирській області, де, за даними голови ОВА Віталія Бунечка, ППО збила 3 російські дрони. Через падіння уламків виникла пожежа в одному з приватних будинків, яку оперативно ліквідували рятувальники. Унаслідок пожежі постраждала жінка, яку шпиталізували, у лікарні їй надають допомогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Липня, Неділя
6 Липня, Субота