<

На Волині посилять контроль за рішеннями МСЕК та ВЛК, – Погуляйко

19:44 | 5.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
147
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із нещодавнім викриттям корупційної схеми на Хмельниччині у Волинській ОВА відбулася термінова нарада.

Про це повідомив Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці.

«Провів термінову нараду із керівниками правоохоронних органів, ТЦК та СП, головними лікарями медзакладів, керівниками медико-соціальних експертних комісій Волині, начальниками РВА та начальником обласного управління охорони здоров’я», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, йдеться про ситуацію у якій працівники ДБР викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина – керівника облуправління пенсійного фонду – на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже 6 мільйонів доларів США у різних валютах.

«До слова, в області діє 10 медико-соціальних експертних комісій (обласна, Луцька міська, 4 міжрайонних, 3 міжрайонних однопрофільних спеціалізованих та 1 міжрайонна двопрофільна)», – додав Юрій Погуляйко.

Голова адміністрації доручив правоохоронцям розпочати роботу з перевірки рішень медико-соціальної експертиз і військово-лікарських комісій.

У повідомленні зазначено, що у разі виявлення фактів необгрунтованого ухвалення таких рішень ініціюватиметься їх перегляд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Жовтня, Субота