<

На Волині не будуть освітлювати дороги в темну пору

11:10 | 29.06.2024 / Новини / , , /
Перегляди
268
/ Коментарі відсутні

На території Волинської області заради економії електроенергії припиняють освітлювати автомобільні дороги в темну пору добу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

«До уваги користувачів доріг – припиняємо освітлювати автошляхи!» – йдеться у дописі.

З понеділка, 1-го липня, у зв’язку з необхідністю обмеження споживання електричної енергії внаслідок постійних атак рф на енергетичні об’єкти припиняють роботу ліній зовнішнього освітлення, які розташовані вздовж автомобільних доріг державного значення в межах Волинської області.

У темну пору доби освітлюватимуться лише міжнародні автомобільні пункти пропуску та пішохідні переходи, обладнані системами автономного індивідуального освітлення. На автодорогах, що мають по дві смуги руху в одному напрямку, вмикатимуть ліхтарі з настанням сутінків до 24:00.

«Задля забезпечення безпеки руху пішоходів, вишукуватимемо можливість освітлювати й інші “зебри” в населених пунктах шляхом підключення живлення до окремих електроопор», – додали у Службі відновлення.

Водіїв та інших учасників дорожнього руху закликають бути обачними і відповідальними на автошляхах, особливо в межах населених пунктів та поблизу пішохідних переходів, та дбати про власну безпеку й безпеку оточуючих людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Липня, Понеділок
30 Червня, Неділя