<

На Вінниччині вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом: загинули шестеро людей

16:32 | 17.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
101
/ 1 коментар

Ввечері, 16-го жовтня неподалік села Писарівка, на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине у Вінницькому районі вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом. Усі пасажири та водій автобуса загинули.

Про це повідомила поліція Вінницької області.

За даними поліції, 36-річний водій вантажівки, житель Гайсинського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом.

Автобусом кермував 48-річний вінничанин. Він віз п’ятеро пасажирів — жителів Вінницького району віком 16, 17, 19, 23 років та 21-річного жителя Жмеринського району. Всі, хто були в мікроавтобусі, загинули на місці.

Водія вантажівки з травмами шпиталізували до лікарні. Наразі він затриманий. У керманича відібрали зразок крові для проведення токсикологічної експертизи.

Наразі правоохоронці розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція цієї статті передбачає від 5 до 10 років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Жовтня, Четвер
19:10
11