<

На Львівщині затримали волинянина, який із спільником переправляв ухилянтів за кордон

18:07 | 19.06.2024 / Новини / /
Перегляди
105
/ Коментарі відсутні

На Львівщині поліція затримала харків’янина та волинянина. Чоловіки організовували незаконне переправлення військовозобов’язаних через кордон.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

За скоєне підозрюваним, 39-річному жителю Харкова та 46-річному мешканцю Волинської області, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дев’яти років з конфіскацією майна.

Встановлено, що підозрювані вносили дані військовозобов’язаних чоловіків до однієї з інформаційних систем, що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану. Окрім цього, вони забезпечували ухилянтам послуги з перевезення через кордон.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, документи, печатки й інші речові докази, що підтверджують їхню причетність до організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон України.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2, 3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Червня, П’ятниця
27 Червня, Четвер