<

На кордоні з Молдовою затримали 24 чоловіків, які намагалися незаконно виїхати

19:04 | 27.06.2024 / Новини / , /
Перегляди
79
/ Коментарі відсутні

На кордоні з Молдовою прикордонники затримали групу 24 чоловіків з різних регіонів України, які намагалися незаконно виїхати за кордон.

Про це повідомили в ДПСУ.

За даними прикордонників, організатори кілька днів збирали в одному з населених пунктів своїх «клієнтів», сподіваючись одночасно переправити їх через кордон.

У визначений час група завантажилася у транспортні засоби та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби «Кельменці» Чернівецького загону. Далі чоловіки планували пішки потрапити в Молдову поза пунктами пропуску. А втім, на підході до кордону порушників затримали прикордонники.

Як з’ясувалося, до групи входили жителі Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей. Кожен з них заплатив за незаконну подорож головним організаторам маршруту по 12 тисяч євро.

На затриманих склали протоколи про адміністративне правопорушення. Також встановлюється місцеперебування головних організаторів схеми. Їм загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Червня, Неділя
29 Червня, Субота