<

Можливе тимчасове запровадження особливого режиму: СБУ оголосила про масштабні антитерористичні навчання по всій України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 19.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

На тлі стягнення Росією військової техніки та військових до кордонів з Україною та ескалації конфлікту Служба безпека оголосила про проведення масштабних антитерористичних навчань у більшості областей України.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Там наголошують, що під час тренувань посилену увагу приділятимуть відпрацюванню дій із захисту стратегічно важливих об’єктів та кордонів держави. Об’єкти критичної інфраструктури, зокрема енергетичної й транспортної системи, будуть під посиленим захистом.

У навчаннях візьмуть участь регіональні підрозділи СБУ, поліції, прикордонників, Нацгвардії, ЗСУ, рятувальників, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

У СБУ попереджають, що під час навчань в окремих районах можливе тимчасове запровадження особливого режиму: обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо. У СБУ просять людей поставитися із розумінням до таких заходів.

Нагадаємо, минулого тижня антитерористичні навчання уже розпочалися у Володимирі-Волинському Волинської області, Харківській, Херсонській та Сумській областях.

Крім того, у СБУ просять людей звертатися до правоохоронців за номером телефону довіри 0 800 501 482 у випадках:

  • прибуття чи перебування підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
  • появи підозрілих транспортних засобів чи безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічних об’єктів;
  • виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження;
  • отримання інформації про наміри здійснення терористичної та диверсійної діяльності або інших протиправних дій.




один коментар
  1. Тренуйтесь на здоров`я–скільки влізе. Візьміть з собою мордатих,жопатих держиморд з органів місцевого самоврядування і організуйте їм марш-бросок на 30-50 км з повною викладкою, а то в декого попа в державне крісло не втискається. А будуть драпать від руських терористів в бомбосховище–так живіт чи бюст в дверях застряне. Це їм тільки на користь. Одна просьба: не чіпайте простих трудяг,нам короновірусного карантину і обмежень вже достатньо в цьому житті. Будь-ласка,пани-чекісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Липня, П’ятниця