<

Міністр оборони Румунії підтвердив падіння частин російського дрона на території країни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 6.09.2023 / Новини / /
Перегляди
78
/ 1 коментар

Міністр оборони Румунії Ангел Тилвар підтвердив, що частини російського безпілотника впали на румунську територію після того, як дрон націлився на український порт.

Про це він сказав у коментарі CNN.

За даними румунської філії CNN, уламки російського безпілотника знайшли в районі Плауру в повіті Тулча.

«Видно, що за досить короткий проміжок часу була серія атак, які росія здійснила по українських портах і складах, тому я вважаю важливим посилити заходи пильності. У нас буде більше спостережних пунктів, більше патрулів, і при цьому наше обладнання, яке технічно може охопити територію, продовжує працювати й перебуває у стані підвищеної уваги», — сказав міністр.

Раніше цього тижня Міністерство оборони Румунії заперечило, що частини російського безпілотника впали на румунську сторону Дунаю. А президент Румунії Клаус Йоганніс стверджував, що «жодна частина безпілотника чи інші частини будь-якого пристрою» не досягли меж країни.

«Я перевірив абсолютно все і можу заспокоїти населення. Нічого не досягло Румунії. Але так, ми стурбовані, оскільки ці атаки відбуваються на дуже короткій відстані від румунського кордону», — сказав президент. 

Він запевнив, що держава «напоготові», і додав, що зараз Румунія має гарантії безпеки, найсильніші в історії країни.




один коментар
  1. Ще що анекдот якийсь , в заголовку впало на територію , у статті знову не впало на територію, нічого не досягло Румунії .. Та нам то яке до тих циганів діло?…
    Хоча було б непогано якби в той час там в тій місцевості прогулювались луческо з суркісами:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок