<

Мав залежність: у ТЦК спростували інформацію про побиття чоловіка у Камені-Каширському

22:12 | 8.08.2024 / Новини / /
Перегляди
240
/ Коментарі відсутні

У мережі поширюють інформацію про нібито побиття у Камінь-Каширському РТЦК та СП. У Військкоматі інформацію спростували.

Пресслужба Волинського обласного ТЦК та СП прокоментувала інцидент, що стався з Кузьмичем Анатолієм, мешканцем Каменя-Каширського.

У відомстві зазначають, що під час проведення заходів з оповіщенням громадян, групою оповіщення був опитаний військовозобов’язаний чоловік на наявність військово-облікових документів. Однак через їх відсутність, його було запрошено до Камінь-Каширського РТЦК та СП для оновлення актуальних військово-облікових даних.

“Під час перевірки пан Кузьмич перебував у стані, що вказував на можливі проблеми зі здоров’ям, що підтверджуються відповідними медичними документами та виписками, які свідчать про наявність алкогольної залежності”, – йдеться у повідомленні.

Там додають, що військовослужбовці ТЦК викликали швидку медичну допомогу, коли у чоловіка почалися судомні напади епілепсії на території Камінь-Каширського РТЦК та СП.

“Свідчення очевидців підтверджують цю інформацію, і вона зафіксована на відео. Після цього він був доставлений до лікарні для надання невідкладної допомоги. Однак пацієнтів з алкозалежністю можуть лікувати лише у наркодиспансері, куди й відвезла його швидка”, – додають у ТЦК.

Мешканців закликають не поширювати неперевірену інформацію та довіряти офіційним джерелам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Вересня, Вівторок
9 Вересня, Понеділок