<

Майже сім років проведе у в’язниці лучанин, який скоїв серію крадіжок у магазинах «Аврора» та «Єва»

18:29 | 19.05.2024 / Новини / /
Перегляди
135
/ 1 коментар

Майже сім років проведе у в’язниці лучанин, який скоїв серію крадіжок у магазинах «Аврора» та «Єва» в обласному центрі Волині.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд, пишуть Волинські Новини.

Торік 10-го листопада Максим у магазині «Копійочка» на проспекті Соборності викрав туалетну воду «La Rive CASH» вартістю 319,90 грн.

28-го січня 2024 року в магазині «Єва» на молодик вкрав туалетну воду «Police To Be Green» вартістю 340,22 грн. А вже 11-го лютого ввечері в «Єві» на Рівненській прихопив із собою два лосьйони.

Наступна крадіжка сталася 6-го березня в магазині «Аврора» на проспекті Волі. Тут чоловік вкрав сумку чоловічу та шоколадки вартістю 371,67 грн.

10-го березня він знову завітав в «Аврору» на Винниченка, де вкрав ліхтарик, навушники та запальнички. Наступного дня в «Аврорі» на Волі викрав навушники, запальнички, ліхтарик та газовий балон.

Проте довго злочинний промисел обвинуваченого не тривав. 13-го березня, коли чоловік хотів поцупити в одному з магазинів бездротові навушники та кусачки, його викрили свідки. Злодій кинувся навтьоки з краденим товаром, але продавчиня його наздогнала та затримала.

Про Максима відомо, що він має неповну середню освіту, неодружений, безробітний. Також раніше вже був засуджений за крадіжку до п’яти років позбавлення волі, але суд замінив покарання на рік іспитового.

Раніше обвинувачений у скоєному не зізнавався. Потім обіцяв відшкодувати вартість вкраденого, але так цього і не зробив. Проте під час останнього судового засідання все ж визнав вину.

Тож суд призначив лучанину шість років і дев’ять місяців позбавлення волі, приєднавши частково невідбуте покарання за попереднім вироком. Крім того, зобов’язав злодія відшкодувати магазинам завдані матеріальні збитки.




один коментар
  1. абсурд !!!, за таке максимум потрібно задіяти у якійсь роботі ,за декілька днів оплатить борги, і далі тільки користь суспільству

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа