<

Легкоатлетка Ярослава Магучіх переказала частину призових з Олімпіади «Янголам Азову»

11:40 | 16.08.2024 / Новини / , , /
Перегляди
78
/ Коментарі відсутні

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка здобула золоту медаль на Олімпійських іграх-2024, пожертвувала 500 тисяч гривень благодійній організації «Патронатна служба Янголи Азову». Це вже не перше її пожертвування з призових.

Про пожертвування повідомила голова патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова, пише Громадське.

«Мене приємно вразило, коли просто ввечері я отримала повідомлення про донат у розмірі 500 тисяч від української олімпійської спортсменки Ярослави Магучіх. Хочу подякувати від імені команди “Янголів Азову”, важкопоранених бійців та їхніх родин», — написала вона.

Толкачова повідомила, що кошти спрямували на оплату лікування військових із важкими нейротравмами та черепно-мозковими травмами, які перебувають у реабілітаційному центрі.

Раніше стало відомо, що Магучіх пожертвувала мільйон гривень із призових на захист тварин. Гроші отримали організація з порятунку тварин і довкілля UAnimals та ще чотири притулки для тварин: дніпровський «Пегас», «Сумське Товариство захисту тварин», «Безпритульний Світ» та «Фонд Дніпро енімалс».

Після перемоги Ярослава Магучіх оголосила, що частину призових віддасть на потреби ЗСУ, у фонд психологічної підтримки та невеличку частинку — на допомогу притулкам та тваринкам з окупованих територій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок