Знаменитий шеф-кухар Андрій Злотко прилетів з Італії, щоб навчати українців приготуванню піци
25-го липня львів’яни та гості міста мали можливість відвідати ексклюзивний майстер-клас від знаменитого шеф-кухаря Андрія Злотко.
⠀
Іваничівець Андрій Злотко розробив особливу рецептуру кожної піци для меню італійського ресторану “Bratello” у Львові, він приїхав з Італії для того, щоб поділитися своїми знаннями про піцу.
⠀
Присутні на майстер-класі дізналися про особливості тіста для піци, ідеальний соус для основи й про те, як гармонійно поєднувати всі компоненти.
“Справжні профі починають майстер-класи з обстеження обладнання на кухні. А якже, при замішуванні тісто на піцу має мати певну температуру, при зберіганні іншу, а безпосередньо перед випічкою ще іншу!
Про саму випічку я взагалі мовчу, там поруч з пічкою краще не дихати!
Приїхав Andriy Zlotko, показав, як доглядати за обладнанням, щоб служило довго і піца була б ідеальною! Ми отримали і майстер-клас по приготуванню піци, і майстер-лекцію на тему – успіх складається з дрібниць!”, – написала у Фейсбук Стелла Яблонская.
Львів’яни мали нагоду також посмакувати справжньою італійською піцою, приготованою старшим сином Андрія – Крістіаном ,- написала у фейсбуці Наталка Волосацька
Дуже приємно що є такі земляки,які своєю працею,та наполегливістю мають хороші здобутки.хай їм щастить у всьому. Щеб у Нововолинськ приїхав би навчити,а то на 15 Мікрорайоні у РОДЖЕРІ піцу нам два рази переробляли і подали згорівший пляцок з начинкою з попередньої піци.Раніше там спиртного не було,але як клієнтів заохочувати,адже піцу їсти не можливо то хоч випють з горя.
Дуже приємно що є такі земляки,які своєю працею,та наполегливістю мають хороші здобутки.хай їм щастить у всьому. Щеб у Нововолинськ приїхав би навчити,а то на 15 Мікрорайоні у КАСТЕЛЛО піцу нам два рази переробляли і подали згорівший пляцок з начинкою з попередньої піци.Раніше там спиртного не було,але як клієнтів заохочувати,адже піцу їсти не можливо то хоч випють з горя.