<

Волонтерка з Павлівської громади оголосила терміновий збір коштів на зарядну станцію для військових

13:40 | 11.06.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
269
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк оголосила черговий збір коштів для потреб військовослужбовців. Цього разу на зарядну станцію. Жінка просить усіх небайдужих долучитися і допомогти, адже станція потрібна терміново.

Зарядна станція на 1 кВт необхідна військовим, які наразі захищають Україну на Харківському напрямку. Вартість пристрою – 30 тисяч гривень.

У коментарі журналістам БУГу Тетяна розповіла, що з кожним днем закривати збори коштів на потреби бійців стає все важче. А гроші в основному скидають одні й ті ж самі люди, серед яких, мовляв, жителів Іваничівщини – дуже мало. Волонтерка закликає усіх небайдужих — не припиняти допомагати ЗСУ, адже війна триває, воїни також дуже втомились, однак продовжують захищати рідну країну і кожного з нас ціною власного життя і здоров’я.

“Від наших зусиль тут залежить їхнє життя там на “нулі”. У ці непрості для країни часи ЗСУ потрібна ще більша наша з вами підтримка і допомога. Ми втрачаємо молодий цвіт нашої нації. Тільки міцний і надійний тил наблизить нас до Перемоги. Тільки разом ми зможемо подолати ворога. Допоможіть захистити життя наших військових! І вони захистять ваші!”, – наголосила Тетяна.

Зарядна станція необхідна військовим терміново. Тому волонтерка закликає не гаяти часу, а допомогти хоча б чимось. Адже кожна гривня донату – крок до перемоги.

Гроші можна перерахувати на карту: 4441 1111 5055 7159 – Тетяна Грицюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Червня, Вівторок
24 Червня, Понеділок