<

В іваничівському ліцеї №2 імені Юрія Лелюкова відсвяткували випускний: фоторепортаж

19:28 | 22.06.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
2237
/ Коментарі відсутні

21-го червня у в Центрі культури Іванич пройшов випускний бал для одинадцятикласників ліцею №2 імені Юрія Лелюкова.

Цього року ліцей випустив 14 одинадцятикласників. Із них троє закінчили навчальний заклад з відзнаками та нагороджені медалями: 1 – золота та 2 – срібних.

Під час заходу, вишукано вбрані дівчата та хлопці, прощалися зі школою, співали пісні, згадували свої шкільні роки та найцікавіше і найвеселіше, що сталося з ними за 11-ть років навчання, дякували вчителям, які докладали стількох зусиль для їхнього розумового та морального зростання, а ще батькам за любов і підтримку, а також обіцяли докласти максимум зусиль для відбудови рідної країни після здобуття омріяної перемоги у війні з росією, адже саме “молодь змінює світ”.

Привітати медалістів також прийшли батьки, рідні та друзі. Зі сцени лунали приємні слова вітань від першої вчительки випускників, класної керівниці, очільниці ліцею та представниць місцевої влади. А особливо зворушливим був виступ мам, які зі сльозами на очах вітали своїх дітей і проводжали їх в доросле, самостійне життя, не вірячи, що їхні малесенькі сини і доньки вже виросли і стали прекрасними юнаками і дівчатами.

Вітаючи випускників, вчителі зазначили, що їхнє навчання було важким і сповненим труднощів, адже навчатись прийшлось під час пандемії та війни в Україні. Однак вони достойно справлялися з усіма перешкодами: старанно навчались, підтримували один одного та завзято допомагали військовим. А ще, мовляв, кожен з них усвідомив, що потрібно цінувати усі моменти свого безтурботного життя, радіти дрібничкам та насолоджуватися кожним новим днем.

На заході лунали українські пісні від талановитих діток, а насамкінець відбувся традиційний вальс випускників, який вони присвятили загиблим під час війни дітям, які вже ніколи не прийдуть на свій випускний та воїнам-Героям, завдяки яким у них була можливість навчатися в рідному ліцеї і гарно відсвяткувати свій випускний вечір.

Більше дивіться у фоторепортажі БУГу:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота
27 Вересня, П’ятниця