<

В Іваничівському ліцеї №1 відкрили меморіальні дошки загиблим Героям, які там навчалися

14:18 | 28.09.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

27-го вересня, напередодні Дня захисників і захисниць, в Іваничах відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок на честь загиблих Героїв, які встановили на фасаді ліцею №1.

Іван Павлишин, Омар Кузьмук, Денис Єлюбаєв та Ярослав Каламуняк – військовослужбовці, які загинули під час повномасштабного вторгнення. Щоб вшанувати їхній подвиг та назавжди закарбувати світлу пам’ять про Героїв, на фасаді ліцею №1 встановили меморіальні дошки. Адже Герої були випускниками цього навчального закладу.

Меморіальні дошки освятив настоятель місцевого Свято-Покровського храму отець Андрій та духовенство.

Директорка ліцею Марія Шевчик, виступаючи, наголосила, що ми вічно будемо пам’ятати наших Героїв-випускників, як добрих, працьовитих, веселих односельців, а головне – патріотів своєї країни. Адже вони виконали свій обов’язок перед Батьківщиною, захищаючи її суверенітет та незалежність.

Учні ліцею подякували Героям та висловили щирі слова співчуття їхнім матерям, дружинам і рідним та подарували їм квіти та пам’ятні сувеніри.

Право відкрити меморіальні дошки надали рідним загиблих. Присутні вшанували пам’ять випускників, які загинули, хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальних дошок, а також запалили свічки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота