<

В Іваничівському ліцеї №1 продзвенів останній дзвінок: фоторепортаж

17:09 | 31.05.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
1861
/ 1 коментар

31-го травня в школах Іваничівської громади пролунав останній дзвоник. Зокрема, святкова лінійка відбулася в ліцеї №1.

Насамперед, присутні хвилиною мовчання вшанували усіх тих, хто загинув за волю і незалежність нашої держави.

Потому директорка ліцею Марія Шевчик підбила підсумки навчального року, а також наголосила, що Свято останнього дзвінка відкриває перед кожним випускником нові обрії пізнання себе і світу Вона побажала всім учням, батькам та вчителям міцного здоров’я та успіхів.

Також очільниця ліцею подякувала випускникам за активну життєву позицію і патріотизм. Зокрема, активну участь в благодійних ярмарках й зборі коштів на підтримку ЗСУ.

“Ви дійсно були господярями школи. І гідним прикладом для менших школярів. Ви завжди брали активну участь в проведенні ярмарків й зборі коштів для ЗСУ, зокрема, придбанні автомобілів, дронів й приладів нічного бачення. А також ви плели сітки й відвідували поранених військових. Окрім цього гарно навчались, брали участь і перемагали в різних конкурсах, олімпіадах, турнірах і змаганнях, прославляючи наш навчальний заклад. Ви – дійсно добрі, щирі, працьовиті й розуміючі. Ми вами дуже пишаємось”, – наголосила Марія Шевчик.

Під час святкової лінійки свої вітання, подячну грамоту і прапор своєї військової частини передало випускникам командування 65-ої окремої механізованої бригади. В такий спосіб військові висловили свою вдядність за допомогу.

Слова вітань, побажань щасливої долі та здійснення мрій лунали від класного керівника Оксани Ставицької і батьків випускників.

Зі Святом останнього дзвінка випускників привітали 10-класники та вручили їм пам’ятні дзвіночки, а від своїх батьків у подарунок одинадцятикласники отримали вишиті рушники.

Випускники 2024 року в своєму виступі пообіцяли керуватися в житті уроками людяності та справедливості, з честю пронести звання учня Іваничівського ліцею №1, бути вірними синами і доньками свого народу, подякували батькам й учителям за розуміння, ласку і тепло.

Родзинкою свята став танцювальний флешмоб, участь в якому взяли випускники та їх вчителі. На згадку про себе одинадцятикласники подарували ліцею прапор.

Насамкінець випускник Микола Мишей та першокласниця Уляна Хом’як продзвеніли в дзвінок, який для школярів сповістив про закінчення навчального року, а для одинадцятикласників про початок дорослого життя.

До слова, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Алла Наумук повідомила, що цього року попрощалися зі школою і вирушили в доросле, самостійне життя 79 випускників-одинадцятикласників. Серед них – по 15 в Іваничівському ліцеї №2 імені Юрія Лелюкова та Мишівському ліцеї, 11 – в ліцеї села Соснина та 40 в Іваничівському ліцеї №1. Також по школах громади є 111 – дев’ятикласників. Дехто з них теж більше не повернеться за шкільну парту, тому останній дзвоник пролунав і для них.

За словами Алли Наумук, цьогоріч в ліцеях громади є 14 медалістів. Дев’ять випускників за свої успіхи в навчанні отримають золоті медалі а п’ять – срібні.

Детальніше про святкування Останнього дзвоника в ліцеї №1 дивіться у фоторепортажі БУГу:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Червня, Неділя