<

В Іваничах відкрили пам’ятні дошки на честь місцевих загиблих Героїв

18:34 | 1.10.2024 / Іваничі / /
Перегляди
101
/ Коментарі відсутні

1-го жовтня в День захисників та захисниць України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці в Іваничах відкрили та освятили пам’ятні дошки загиблим Героям, які були жителями громади, – Ярославу Каламуняку та Миколі Трачуку.

Захід відбувся в місцевому парку біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають». А меморіальні дошки встановили на пам’ятній стелі, на якій розміщені портрети загиблих Героїв у російсько-українській війні.

Участь в заході взяли родини загиблих Героїв Іваничівської громади, а також представники духовенства, поліції, влади, громадськості та військовослужбовці. Відкрили пам’ятні дошки родини полеглих воїнів Ярослава Каламуняка та Миколи Трачука.

Настоятелі Свято-Покровського храму отці Андрій і Василь та духовенство Іваничівщини відслужили заупокійну молитву та окропили свяченою водою дошки воїнам, які загинули за волю України.

Отець Андрій та голова громади Лідія Томашевська у своїх виступах подякували рідним за Героїв та зазначили, що пам’ять про них буде передаватися із покоління у покоління і житиме вічно.

Насамкінець присутні поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» та до стел пам’яті загиблих Героїв у російсько-українській війні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Жовтня, Вівторок