<

В Іваничах відбулись урочистості до Дня Незалежності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 25.08.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
895
/ Коментарі відсутні

24-го серпня в Іваничах відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 30-ої річниці Незалежності України. Через дощ їх перенесли з центральної площі селища у місцевий Будинок культури.

Насамперед присутні вшанували хвилиною мовчання земляків-героїв, які віддали найдорожче – своє життя за неньку Україну. Як вияв шани та вдячності поклали квіти до пам’ятника загиблим Героям АТО та Революції Гідності, а також до пам’ятника вірному сину української нації Тарасу Шевченку, який щиро вірив у щасливе майбутнє Батьківщини.

Опісля жителів громади з державним святом привітали селищна голова Лідія Томашевська, а також представники місцевого духовенства та Володимир-Волинської районної ради. Вони наголосили на тому, що у цей важкий для України, як ніколи, потрібні єднання і віра у боротьбі за державну незалежність, а також побажали, аби цей визначний день додав сил та наснаги на хороші справи.

Під час урочистостей грамоти й подяки отримали чимало місцевих мешканців, які живуть і працюють на благо громади й держави: учасники бойових дій, медики, освітяни, комунальники, спортсмени, багатодітні матері, громадські активісти й діячі.

Опісля свято продовжилося святковим концертом. Присутніх розважали аматорські колективи та окремі виконавці Іваничівської громади. У своїх патріотичних виступах вони прославляли Україну та пригадували її тернистий шлях до незалежності.

Після концерту присутні могли ознайомитись з вишитими роботами місцевих умільців. Вишитий одяг, ікони й картини, рушники, наволочки на подушки й серветки Євдокії Стасюк, Лариси Тарасюк та Ольги Супрунюк вражали яскравими узорами й складними техніками.

Для дітей організатори підготували цікаві майстер-класи, у яких ті залюбки брали участь.

Свято продовжилося розважальним шоу “Караоке на майдані”, кожен учасник якого отримав призи: кіндери-сюрпризи, яйця, кури-гриль, кружки або ж сертифікат на 400 гривень.

Пропонуємо читачам БУГу фоторепортаж зі святкування Дня Незалежності в Іваничах:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота