<

В Іваничах День молоді відзначили благодійними заходами: фоторепортаж

20:40 | 12.08.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
1967
/ Коментарі відсутні

11-го серпня в Іваничах відзначили День молоді. Розважальні заходи відбулися на прибудинковій території Центру культури та дозвілля. Однак жителі селища не лише святкували, але й допомагали ЗСУ.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять полеглих воїнів та подякували Збройним Силам України за щоденний захист від ворога.

Потому іваничівці залюбки брали участь в творчому конкурсі «Шукаємо таланти», змагались вокалом у патріотичному караоке й активно підтримували місцевих «зірочок».

Так свій мистецький талант продемонстрували: Софія і Ярина Стаднік, Оля і Василина Голян, Дарина і Оля Косаковські, Діана Андріюк, Богданна Петрович і Радамір Смаль. Кожен учасник був щедро винагороджений бурхливими оплесками та словами підтримки.

Позитивні емоції вирували й під час пісенного конкурсу «Караоке». Глядачі отримали змогу послухати патріотичні пісні у виконанні фіналістів: Анні Сирник, Дем`яна Недбайла та дуету в складі Орисі Черній та Олени Шумик. Традиційно переможців визначили завдяки кількості коштів, зібраних у капелюхах. Переможцем конкурсу став Дем`ян Недбайло.

Під час двох конкурсів було зібрано 4 тисячі 700 гривень. Їх передали на допомогу ЗСУ.

Також організатори подбали і про цікаве дозвілля малечі. Для дітей організували чимало запальних і веселих ігор та конкурсів.

Доповнив святкування дня народження громади благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, який організували місцеві волонтерки Галина Дзеньків та Олександра Шептор зі своїми командами однодумців, а також Надія Рубан з «Іваничівськими господиньками». 

Під час ярмарку відвідувачі мали можливість посмакувати випічкою та різноманітними смаколиками, які спеціально власноруч приготували небайдужі місцеві кулінари, а також втамувати спрагу прохолодними напоями.

А ще жителі селища залюбки купували декоративні вироби, букетики, сувеніри, цікаві книжки, дитячі іграшки, а також всілякі оригінальні дрібнички. Окрім цього присутні брали участь в благодійній лотереї, під час якої можна було за символічну плату виграти м’які іграшки.

Окрім цього на території проведення заходу була встановлена основа для плетіння маскувальної сітки, тож усі небайдужі долучилися і до цієї вкрай потрібної справи.

Загалом під час ярмарку на ЗСУ зібрали 46 тисяч 225 гривень. З них – 20,5 тисяч вторгувала Галина Дзеньків та її команда, 10,5 тисяч гривень “заробила” для ЗСУ Олександра Шептор та її помічниці та ще 15 тисяч 225 гривень – Надія Рубан з «Іваничівськими господиньками» та ГО «Спілка матерів військовослужбовців».

Пропонуємо читачам БУГу фоторепортаж зі святкування Дня молоді:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок