<

У війні за незалежність України загинув Герой з Іваничівської громади Руслан Подзізей

16:22 | 31.07.2024 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
2116
/ Коментарі відсутні

В боротьбі за незалежність та суверенітет України загинув житель села Древині Іваничівської громади Руслан Подзізей. Життя старшого солдата обірвалось на 51-му році життя.

Герой загинув 29-го липня. Про це йдеться на офіційній сторінці Іваничівської селищної ради.

Подзізей Руслан Тарасович проходив службу механіком-водієм медичного пункту 3-го механізованого батальйону військової частини А4447. Відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, за Україну, її свободу і незалежність, загинув внаслідок ворожого удару FPV дроном в бронемашину під час виконання бойового завдання в районі Покровського району Донецької області.

Прибуття тіла загиблого Героя Руслана Подзізея додому очікують 1-го серпня по маршруту: Володимир – Іваничі. З міста Володимир траурний кортеж вирушить орієнтовно о 11:30.

Кортеж буде рухатися з Володимира у село Древині (орієнтовно о 12:00) до батьківського дому, далі кортеж зупиниться о 12:30 в Іваничах на вулиці Заводська, 14, де проживав загиблий військовослужбовець.

Далі траурний кортеж рухатиметься по вулицях Заводській, Валовій, залізничній площі, Грушевського, Вільної України до Свято-Покровського храму, де відбудеться чин похорону о 13:00.

Для підвезення мешканців громади прибуде автобус о 12:00 в селі Древині до батьківського дому.

“У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими Захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку із загибеллю військовослужбовця 31-го липня, 1-го та 2-го серпня в громаді оголошено днями жалоби.

Для вшанування пам’яті Героя на будинках і спорудах місцевих органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій просять приспустити Державні Прапори з чорними стрічками та обмежити проведення розважальних заходів.

Також жителів громади просять гідно зустріти нашого Героя коридором пошани та провести в останню дорогу.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять Захиснику!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Жовтня, Субота
25 Жовтня, П’ятниця