<

У Павлівській громаді провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Киричука

21:14 | 5.06.2024 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
864
/ 1 коментар

Мешканці села Колона Павлівської громади провели в останню дорогу загиблого захисника Андрія Киричука. Прощання із Героєм відбулось 5-го червня.

Загиблий був командиром третього стрілецького відділення першого стрілецького взводу шостої стрілецької роти другого стрілецького батальйону військової частини А1008. Старший солдат був жителем села Колона, який народився 4-го вересня 1994 року в селі Замличі колишнього Локачинського району. Про це повідомили на офіційній сторінці Павлівської сільської ради.

На церемонію прощання прийшли представники влади, друзі й знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі громади. З квітами та державною символікою провели Воїна в останню путь.

«На превеликий жаль, нам знову доводиться прощатись з Героєм. Андрій пожертвував найдорожчим заради нас – своїм життям. Хочу висловити Йому безмежну вдячність за неоціненний внесок в майбутнє нашої держави. Низький уклін і царство небесне Тобі, наш Захиснику!», – наголосив під час прощання сільський голова Андрій Сапожник.

Чин похорону очолив настоятель Хрестовоздвиженьського храму села Колона Віктор Кузьмич зі священнослужителями громади.

Поховали Героя з усіма військовими почестями під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять Захиснику!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Червня, П’ятниця