<

Смаколики з присмаком доброї справи: в Іваничах на День молоді відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

21:14 | 9.08.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
525
/ Коментарі відсутні

Мешканців Іваничівської громади та гостей з інших громад запрошують долучитися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, який відбудеться 11-го серпня о 15:00 на території Центру культури та дозвілля.

Благодійний захід організовують місцеві волонтерки Галина Дзеньків та Олександра Шептор зі своїми командами однодумців, а також Надія Рубан з «Іваничівськими господиньками». Ярмарок вирішили провести під час святкування Міжнародного дня молоді.

Окрім ярмарку, цього дня проведуть творчий конкурс «Шукаємо таланти» й патріотичне караоке.

Зокрема, дітей та молодь запрошують долучитися до творчого конкурсу «Шукаємо таланти»: заспівати пісню, прочитати вірш, виконати власну пісню чи вірші, станцювати, заграти на музичному інструменті. Аби взяти участь в конкурсі, попередньо потрібно зареєструватися: до суботи, 10-го серпня за номером телефону: 098 781 96 74.

Гості ярмарку зможуть поласувати різноманітними смаколиками, втамувати спрагу прохолодними напоями й придбати авторські вироби та сувеніри ручної роботи.

Волонтерки нагадують, що війна триває, а військові в гарячих точках бойових дій продовжують ризикувати своїми життями та захищати країну й кожного з нас. І бійцям, як і раніше, необхідна допомога небайдужих. Тим паче, що наразі є багато термінових незакритих запитів від військовослужбовців. Вони мають відчувати нашу підтримку. Тому організаторки запрошують усіх охочих до проведення й участі у благодійному ярмарку. Усі охочі можуть допомогти з власною випічкою, виробами ручної роботи, або ж підтримати фінансово.

“На жаль, у нас іде війна, з великими втратами наших Героїв, війна справжня й не видумана. Але життя триває… Ми працюємо, відпочиваємо, святкуємо, але часто забуваємо, завдяки кому це можливо… Нашим хлопцям-Захисникам дуже потрібна допомога! Допоможіть, будь ласка, нам для наших земляків, які воюють, зібрати кошти та закупити рації, а також почати збір на РЕБ для 14 бригади. А на ярмарку підходьте до палаток, купляйте смаколики. В цей день вони будуть набагато смачніші за магазинні, бо будуть з присмаком доброї справи”, – наголосила волонтерка Галина Дзеньків.

А Олександра Шептор-Крась зазначила, що також вони на території проведення заходу буде встановлена основа для плетіння маскувальної сітки, тож усі небайдужі можуть долучитися і до цієї вкрай потрібної справи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок