<

Президент призначив нову суддю в Іваничівський районний суд: що про неї відомо

13:41 | 24.07.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
1030
/ Коментарі відсутні

Президент України Володимир Зеленський підписав 38 указів про призначення суддів по всій Україні. На Волині з’явиться семеро нових представників судової влади, серед яких адвокати, нотаріус та прокурори. Нову суддю призначили і в Іваничівський районний суд.

Відповідно до указу президента, суддею Іваничівського районного суду Волинської області стала Наталія Комзюк. До цього вона працювала начальницею відділу правового забезпечення та управління персоналом Любешівської селищної ради.

Аби дізнатися більше про нову суддю, БУГ проаналізував декларації посадовців за 2021, 2022 та 2023 роки, опубліковані в Єдиному державному реєстрі.

В поданій там інформації бачимо, що Наталії Комзюк належить житловий будинок в селі Дольськ Любешівської громади та кімната в селищі Любешів, яка, ймовірно, знаходиться в Любешівському технічному коледжі.

Оскільки суддя зазначила, що проживає разом зі своїм чоловіком – Ігорем Комзюком, тож задекларувала і його майно та доходи. Зокрема, він є власником земельної ділянки в селі Гірки Любешівської громади на 2500 кв. м. Також Ігор Комзюк орендує в 6-му прикордонному Волинському загоні (м.Луцьк) службову квартиру на 79,62 кв. м., яка знаходиться в цьому ж селі.

За 2022-ий рік, працюючи в Любешівській селищної ради, Наталія Комзюк заробила 172 тисячі 680 гривень. 2023-го вона отримала 193 тисячі 505 гривень заробітку. Чоловіку судді за 2022 рік нарахували 78 тисяч 779 гривень пенсії. Наступного 2023 року він отримав 116 тисяч 596 гривень пенсії.

Жодного іншого рухомого чи нерухомого майна, цінного майна, паперів і подарунків Наталія Комзюк не задекларувала. Не вказала вона у своїх деклараціях й ніяких транспортних засобів та накопичень: ні готівкою, ні на депозитах в банках.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота