<

На огородження центрального стадіону в Іваничах з місцевого бюджету виділили 150 тисяч гривень

14:07 | 18.10.2024 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Для облаштування огорожі навколо спортивного майданчика в Іваничах, що знаходиться біля будинку культури, виділили 150 тисяч гривень. Хоча спочатку запланували значно більшу суму. Однак частину перенаправили на потреби військових.

Нагадаємо, на сервісі електронних петицій Іваничівської селищної ради Володимир Сарабуна зареєстрував петицію про огородження спортивного майданчика в Іваничах, що знаходиться біля будинку культури. Він запропонував облаштувати огорожу по краю земельної ділянки зі сторони вулиці Грушевського та зі сторони вулиці Валової, без проведення капітальних робіт, шляхом благоустрою території. Петиція набрала необхідну кількість голосів, тому це питання повинні були винести на пленарне засідання.

Що й зробили, однак із чималим запізненням. Автор петиції був переконаний, що голова Іваничівської громади Лідія Томашевська свідомо затягує час, шукає крайніх та винних й спеціально не скликає депутатів на сесію. Та все ж питання “Про розгляд електронної петиції” затвердили на пленарному засіданні, яке відбулося 26-го вересня. Тож спортивний майданчик таки загородять, незважаючи на «хитрощі» очільниці громади.

Під час пленарного засідання 11-го жовтня депутати перерозподілили 7 мільйонів 743 тисячі 40 гривень, які надійшли в скарбницю громади, завдяки перевиконанню бюджету. Заклали в проєкт рішення і кошти для встановлення огорожі спортивного майданчика. Зокрема, передбачили 400 тисяч гривень.

Проте, під час засідання профільної земельної комісії, яка передувала сесії, запропонували 250 тисяч гривень перенаправити на потреби військових частин. Адже в проєкті рішення, підготовленому керівництвом громади і винесеному на сесію, для військових не передбачили жодної копійки.

Пропозицію про перерозподіл коштів на сесії озвучив голова бюджетної комісії Олег Новосад. І депутати більшістю голосів її підтримали.

Відтак із коштів, закладених на огородження спортмайданчика, 250 тисяч гривень забрали. Тож тепер для встановлення огорожі чималого майданчика в центрі Іванич лишилося лише 150 тисяч гривень.

Чи вистачить цих коштів для дійсно якісної огорожі – хто зна. Однак, зважаючи на територію спортмайданчика і ціни будматеріалів, малоймовірно.

Зауважимо, що загородженням майданчика займатиметься Виробниче управління житлово-комунального господарства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Жовтня, П’ятниця