<

На дорогах – суцільна «каша»: жителі Іванич скаржаться на неякісне прочищення місцевих доріг від снігу

18:03 | 13.12.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
882
/ Коментарі відсутні

Сніг, який декілька днів поспіль інтенсивно засипав дороги і тротуари Іванич, тепер через відлигу перетворився на «кашу». Ходити та й їздити наразі дуже важко. Місцеві мешканці обурені, що прочищають дороги від снігу неякісні, а місцями і взагалі цього не роблять.

Ще нещодавно жителі Іванич скаржилися на слизькі тротуари, а зараз нарікають на “кашу”, яка утворилася внаслідок відлиги на тротуарах і дорогах. Ожеледиця спричинила чимало незручностей.

Іваничівці кажуть, що такими дорогами вкрай важко, а то й небезпечно ходити. Мовляв, ноги роз’їжджаються в різні сторони, або ж грузнуть в мокрому снігу, тому страшно впасти й отримати якісь травми.

На погано розчищені дороги селища нарікають і водії. Адже колеса автівок грузнуть в сніговій “каші”, або ж автомобілі “кидає” по дорозі.

Люди стурбовані тим, що погані дороги можуть призвести до автомобільних аварій, або ж падінь і травмувань пішоходів.

До того ж, майже всюди в селищі не розчищені від снігу тротуари. Йти ними вкрай важко. Тому людям доводиться ходити по проїзній частині дороги. А це теж доволі небезпечно.

Окрім цього, сніг розтанув й на дорогах утворилися чималі калюжі, які, як наголошують іваничівці, “ні пройти, ні проїхати”. Результатом цього в багатьох пішоходів стають мокрі ноги. А це може стати причиною багатьох захворювань.

Зауважимо, що більша частина доріг і тротуарів на вулицях Іванич – у підпорядкуванні комунальників. В управлінні житлово-комунального господарства, запевнили, що комунальні служби та двірники працюють у посиленому режимі. А головна проблема, мовляв, в тому, що не вистачає працівників і робочих рук.

До слова, якщо снігову кашу не розчистять, а температура знову понизиться і вдарить мороз, то на дорогах буде гололід. Тому будьте обережні.




27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця